Вітаємо в центрі фізичної реабілітації для дітей та дорослих «Health Factory»

ПРО НАС

Поєднавши світовий досвід кінезітерапії, сучасних та давніх гімнастичних оздоровчих практик, наші спеціалісти єфективно лікують проблеми опорно-рухового апарату і супутніх патологій. Саме тут з нашими реабілітологами та інструкторами розробляється індивідуальна система кінезіотерапії на блоковому тренажері, який ми з успіхом застосовуємо в нашій практиці.

Результатом комплексної діагностики опорно-рухового апарату є оцінка стану здоров‘я і формування індивідуальної програми.Це дозволяє в найкоротші терміни "увімкнути" атрофовані м'язи, зняти м'язовий спазм. Масаж та інші мануальні техніки також дозволяють полегшити процес відновлення і зроблять його максимально комфортним і приємним.

Центр реабілітації та масажу "Health Factory"- це команда професіоналів, які надають спеціалізовану висококваліфіковану допомогу.

Наша головна мета - підвищити якість вашого життя, зробити вас більш здоровими, гармонійними і красивими.

Центр реабілітації та масажу "Health Factory" надає повний спектр послуг в сфері профілактики, діагностики та реабілітації.
Центр реабілітації та масажу "Health Factory" надає повний спектр послуг в сфері профілактики, діагностики та реабілітації.
Центр реабілітації та масажу "Health Factory" надає повний спектр послуг в сфері профілактики, діагностики та реабілітації.

ЩО МИ ЛІКУЄМО

  • Хвороби та біль у хребцях й міжхребцевих дисках.
  • Протрузії, грижі, защемлення у попереку/між лопаток/шиї, артрити, артрози, коксоартрози, грижа Шморля, усі форми сколіозу.

  • ЛФК для дітей
  • Корекція вад розвитку хребта та стопи(сколіоз, лордоз, кіфоз, вальгусна та варусна деформація).

  • Підтримуюча терапія у випадках невиліковних хвороб.
  • Реабілітація після травм.
  • Внаслідок спортивних змагань, ДТП, бойових дії, побутові травми. Найчастіше це вивіхи та розтяжіння хребта, шиї, колін, внутрішніх органів, корекція наслідків неправильно зрощених кісток чи м'язів.

  • Лікування хронічних професійних захворювань хребта та шиї.
  • Як правило це остеохондрози та так звані «простріли».

  • Робота з паціентами похилого віку та/або особами із обмеженими можливостями.
  • Защемлення нервів та/або невралгії.
  • Болі у сідницях, міофасциальний больовий сіндром, головний біль, болі неявного генезісу.

Записуйся на консультацію та тестове заняття за спеціальною ціною 600 300 грн

ІЛИК АНДРІЙ

Фізичний Реабілітолог, масажист. Досвід роботи 6 років у сфері реабілітації та спорту. Спеціалізуюся на хронічних та гострих станах  ОРА ( грижі та протрузії ), відновлюю після травм. Використовую методи прикладної кінезіології та кінезіотерапії. Також такі техніки як - ПІР, Mulligan, PNF, блейди ( IASM ), перкусійний массажер і вісцеральний масаж.

ЧАЙКОВСЬКИЙ ПАВЛО

11 років професійного досвіду 2 вищі, 2 середні профільні освіти(фізична реабілітація та здоров'я людини; спеціалізація: масажист, реабілітолог, інструктор з ЛФК, дитячий та спортивний тренер) 16 років бойових мистецтв, КМС з карате, дитячий та спортивний тренер

ПАЛАМАРЧУК ТЕТЯНА

Фізичний терапевт, досвід роботи 3 роки. Закінчила національний університет україни «київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». Проходила практику в інституті травматології та ортопедії. Спеціалізуюсь на хворобах ОРА. Займалась такими видами спорту: баскетбол, дзюдо та карате.

Запрошуємо мешканців Софіївської Борщагівки, Вишневого, Крюківщині, Боярки та Святопетрівського, Південної Борщагівки м. Київа до нашого реабілітаційного центру за адресою: м. Вишневе, вул. Машинобудівників 17– А (східна сторона будинку напроти церкви, вхід наступний зліва від № 10 "Нової Пошти")

Ми працюємо 6 днів на тиждень тому Ви зможете підібрати зручний для Вас день та час занять.